Арсенал – Тотнъм

Очаква се двата отбора да предложат зрелищен футбол на живо от „Емирейтс” в дербито на северен Лондон, след като те се справиха успешно с мачовете си от евротурнирите в средата на седмицата.
Битката за челните места във Висшата лига, между „артилеристите” и „шпорите”, винаги е била ожесточена. Двата тима се намират в отлична форма и вероятно ще направят поредния голов спектакъл, като Аарън Рамзи е сочен за един от фаворитите да отбележи гол в двубоя, според много футболни залози.
Възпитаниците на Арсен Венгер си осигуриха място в груповата фаза на Шампионска лига, след като пометоха по пътя си турския Фенербахче и макар все още да не са привлекли големи имена в отбора през това лято, са сочени за фаворит в този мач.
Момчетата на Андре Вилаш-Боаш също записаха убедилтелна победа над Динамо с 3:0, в мач от Лига Европа и до този момент са 100% в срещите си от началото на новия сезон.
Новото попълнение в състава на „шпорите” Роберто Солдадо донесе победата за своя тим с по 1:0 в двата откриващи мача срещу Кристъл Палас и Суонзи, и по всяка вероятност португалският стратег отново ще заложи на него в предстоящия сблъсък.
Последните осем мача между тези два отбора са съпътствани с редица голове и зрелищен футбол, така че залог за повече от 2,5 гола в срещата изглежда много разумен.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *