23 юли, 2013

Селтик – Клифтънвийл

Възпитаниците на Нийл Ленън са на крачка от класиране за следващата фаза на Шампионска лига и по всяка вероятност те ще вземат отново убедителна победа над Клифтънвийл.
Селтик имат три гола преднина преди втората среща от сблъсъка с възпитаниците на Томас Бреслин и са сочени за абсолютен фаворит от повечето футболни прогнози за предстоящия мач на „Селтик Парк”.
Гостуването в Белфаст завърши при резултат 3:0 в полза на шотландските шампиони и по всяка вероятност отново ще зарадват своите привържаници с победа при реванша в Глазгол.
Независимо от убедителната победа в първия мач, Ленън по всяка вероятност отново ще заложи на силен състав за предстоящия сблъсък с Клифтънвийл.
Има голяма вероятност Селтик да вкарат по-голямата част от головете си през първото полувреме, след като вече веднъж сториха това в предишната среща в Белфаст.
От последните си три мача те имат две победи и едно равенство, а възможността да отбележат още в първите 15 минути на срещата също изглежда доста вероятна.
Клифтънвийл ще играят предимно за запазване на своята чест в този мач и въпреки това се очаква домакините отново да сътворят голова фиеста на „Селтик Парк” сочат много коефициенти за залагане в bet365.

0 коментара:

Публикуване на коментар