Испания – Италия

Световните шампиони се надяват да повторят успеха си от финала на Евро 2012 срещу класния тим на „Азурите”.
Испанците ще гледат да прибавят и трофея от Купата на Конфедерациите към своята колекция, но Чезаре Прандели вероятно ще промени тактиката си за да избегне повторение на поражението в Киев.
Испанците си осигуриха две поредни титли от Европейското първенство, след като успяха да разгромят Италия на финала на Евро 2012 с 4:0. Повечето футболни залози отново сочат испанците за фаворит.
До този момент Фернандо Торес е най-резултатният голмайстор в надпреварата със своите пет попадения за три изиграни мача.
Освен това „Ла Роха” имат общо 15 отбелязани попадения за три срещи, макар 10 от головете им да паднаха в мача срещу тима на Таити.
Статистиката е в полза на италианците що се отнася до изиграните 31 преки двубои между двата тима до този момент, след като те имат 10 победи срещу девет за испанците.
Възпитаниците на Прандели показват подобрение на представянето си в този турнир спрямо 2009 година, защото този път успяха да преминат груповата фаза.
Символичните гости имат само една победа над световните шампиони за последните осем преки двубоя, благодарение на головете на Рикардо Монтоливо и Алберто Акуилани спечелиха с 2:1 срещата през август 2011. Много футболни прогнози в bet365 сочат, че Испания отново ще си тръгне с победата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *