ПСЖ – Монпелие

Възпитаниците на Карло Анчелоти ще гледат да си затвърдят мястото на върха във френската Лига 1, преди тежкият сблъсък с Барселона от Шампионска лига през следващата седмица.
Домакините приемат у дома отбора, който успя да ги победи в миналогодишната надпревара за първото място в шампионата, като се надяват на лесна победа преди двубоят срещу „каталунците”.
Столичният гранд има големи шансове да спечели своята първа титла от 1994 година насам, след като разполага с комфортна преднина от седем точки пред своя преследвач Лион, само осем кръга преди края на сезона.
Парижани обаче са спечелили едва две от последните си 11 срещи с Монпелие на стадион „Парк де Пренс” и гостите могат отново да се окажат курав съперник. Повечето футбол прогнози в bet365 обачеса на страната на домакините.
Въпреки това, те играят отлично в атака срещу шампионите в Лига 1 и са успели да отбележат поне един гол в тяхната врата за последните 11 преки сблъсъка.
Нападателят на домакините Златан Ибрахимович се намира в отлична форма и е участвал в направата на повече от половината голове на своя тим през този сезон – със своите 25 отбелязани гола и пет асистенции, от общо 50 попадения за тима.
Монпелие в момента се намират на седмо място в таблицата, като са само на шест точки от третия Марсилия, но нямат победа в последните си два мача.
Те са отбелязали гол в 13 от последните си 14 гостувания, а в последните пет преки сблъсъка двата тима имат по една победа. Трудно е да се даде ясна прогноза за мачовеот такъв ранг.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *