Арсенал – Тотнън

Домакинитеще търсят трите точки в едно от най-зрелищните лондонски дербита срещу тима на Тотнъм, като ще бъдат подпомогнати от някой свежи попълнения, завърнали се наскоро в състава на „артилеристите”.
Последният пряк сблъсък между тези два състава на „Емирейтс” завърши с убедителна победа от 5:2 в полза на възпитаниците на Арсен Венгер независимо, че „шпорите” поведоха с 2:0.
За последните пет мача между двата отбора, Арсенал имат две победи и един равен. Защитата на домакините обаче не се справя добре напоследък, след като имат само един мач без допуснат гол за последните си 14 срещи. Въпреки това, те са сочени за фаворит от много онлайн залагания за товадерби.
Домакините са вкарали 16 и са допуснали 10 гола във своята врата при последните си пет преки двубоя с възпитаниците на Андре Вилаш-Боаш на „Емирейтс”.
Артилеристите” са си тръгвали с победата срещу Тотнъм пред собствена публика в 28 мача, докато гостите са ги побеждавали 18 пъти.
Ако „шпорите” успеят да си тръгнат с трите точки от гостуването на техния градски съперник, това ще бъде тяхната победа номер 300 във Висшата лига.
Добрата новина за Арсен Венгер е, че в състава на домакините се завръщат Алекс Окслейд Чембърлейн, Томаш Росицки и Вьочеслав Счесни. Джак Уилшър също ще бъде на разположение на френския стратег, след като изтърпя наказанието си от един мач.
Повечето футболни залози в bet365 също на странатана „артилеристите”, които са само на точка зад Тотнъм в таблицата с класирането

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *