29 юли, 2012

Бенфика – Реал Мадрид


Възпитаниците на Жозе Моуриньо ще гостуват на португалския гранд тази събота с надежда да спечелят сигурна победа, която да повдигне настроението на тима в предсезонната подготовка.
Испанският шампион пътува до португалската столица Лисабон за да се изправи в един обещаващ зрелище мач срещу Бенфика на стадион „Естадио до Спорт”.
„Белият балет” прегази без особени трудности втордивизионния Реал Овиедо с 5:1, но евентуална победа срещу „орлите” ще бъде значителна стъпка напред в подготовката на тима за сезона в Примера Дивисион, където ще те защитават титлата си.
Испанците ще бъдат и основен фаворит за спечелването на най-комерсиалният евро турнир, според много прогнози Шампионска лига.
Възпитаниците на Хорхе Хесус също ще направят всичко възможно да си тръгнат с положителен резултат от стадиона в Лисабон. Те ще бъдат подкрепяни и от тяхната собствена публика, което също е важен фактор в полза на португалския гранд.
Няма никакво съмнение обаче, че явният фаворит за спечелването на мача според повечето експертни мнения и прогнози Примера Дивисион е гостът от Мадрид.
Очаква се срещата да предложи много голови положение и истински футболен спектакъл за любителите на тази игра, като е доста вероятно мачът да завърши с повече от три гола.

0 коментара:

Публикуване на коментар