Манчестър Юнайтед – КПР

Възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън могат да увеличат преднината си пред градският съперник Сити до осем точки, ако успeят да победят КПР на „Олд Трафорд”.
 „Червените дяволи” ще гледат да продължат серията си от седем поредни победи в мачовете от Висшата лига и да затвърдят позицията си на лидер в класирането, седем кръга преди края на шампионата.
За последните си единадесет мача в първенството на острова, Юнайтед имат десет победи и само един равен.
Домакините играя много силно срещу КПР и са взели максималният брой точки в девет от последните 12 преки сблъсъка, като нито веднъж не са загубили от състава на Марк Хюз. Повечето футболни залагания отново са на страната на носителите на титлата.
Възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън са изключително убедителни в мачовете си на „Олд Трафорд”. Те са спечелили 32 от последните 36 домакинства.
Юнайтед имат само един допуснат гол у дома за последните пет мача, докато КПР са загубили 15 от 19-те си гостувания в Манчестър.
Възпитаниците на Хюз се намират в много лоша форма и не се представят убедително като гост. Те са успели да вземат едва две точки за последните си девет мача навън.
КПР не успели да опазят врата си суха в 12 от гостуванията си през този сезон, като според повечето футболни прогнози те няма да си тръгнат с положителен резултат от „Олд Трафорд” и този път.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *