24 април, 2010

Футболния експерт на България. 5 000 EUR награден фонд


Най-голямата онлайн компания за игри и залагания в света – bwin – хвърля ръкавица на майсторите по футболни прогнози в България. Голямото предизвикателство: кой ще покаже най-добри резултати в следващите четири седмици и ще се окичи с титлата „Футболен експерт на България”?

Мисията е минимум 16 залагания всеки уикенд (петък, събота и неделя) за периода 23 април – 16 май 2010. Победителят се определя по формулата: сумата на всички коефициенти на печелившите залагания, разделена на броя на извършените залагания. Например: 2 от 3 залагания са печеливши, с коефициенти съответно 2,00 и 3,00. Спечелените в този случай точки са: (2+3)/3 = 1,67. Зачитат се всички футболни мачове от целия свят, без ограничение на вида залози (единични, комбинирани, фиксирани, на живо и т.н.). Разбира се, познатите комбинирани залози ще носят повече точки, но и рискът при тях е по-голям. Минималният възможен залог на bwin.com e 1 лeв.

Победителят в края на месеца ще грабне голямата награда от 1500 евро, а класираните на второ и трето място ще получат съответно 500 и 200 евро. Ще има и много утешителни награди от по 100 евро за: най-смел залог с най-високи коефициенти; последните трима в дъното на класацията; тримата с най-голям брой залагания и последните трима, направили залог.

Но това не е всичко: ще има и седмични награди по 200, 100 и 50 евро!

Пълни подробности за състезанието „Футболен експерт на България”, както и актуалното класиране, се намират на адрес www.bwin.com/xpertbg. Всички участници трябва да имат навършени 18 години и да имат регистрация в bwin.com.

0 коментара:

Публикуване на коментар